Wie zijn wij?

Wij zijn de Keietoeters,

Opgericht in 1973 en het hofkapel van de Keiebijters uit Noordwijkerhout. Wij zijn een enthousiaste groep mensen voor wie muziek maken een hele grote hobby is maar ook gezelligheid staat bij de Keietoeters hoog in het vaandel.

IMG 0422 resize

Foto: Studio Royale (Steven Bemelman)


Hoogtepunten

In de afgelopen jaren zijn er vele hoogtepunten geweest, ter gelegenheid van het 22 jarig bestaan van De Keietoeters is er een CD uitgebracht genaamd "vol uit !". Twee jaar later werd de tweede cd uitgebracht. Deze cd "Door en door feest", werd uitgebracht ter gelegenheid van het 33 jarig bestaan van carnavalsvereniging de Keiebijters.

Regelmatig zijn wij terug te vinden op een van de kapellenfestivals. Zo werd in 2000 de vierde plaats behaald tijdens het festival van Poeldijk en in september 2002 werd het kapellenfestival in Hoorn gewonnen. Maar onze slogan is "meedoen is belangrijker dan winnen."
Dit wordt door sommige leden ook nog wel eens, bij wijze van grap, omgedraaid (winnen is belangrijker dan meedoen).

Jubileum

In het jaar 2017 bestonden wij 44 jarig wat op uitbundige wijze is gevierd. U kunt de kapel ook regelmatig tegen komen op (bedrijfs)-feesten en partijen, als het maar gezellig is.


Maar het grootste spektakel is het carnaval bij De Keiebijters. In de grote feesthal wordt een groots carnavalsfeest gevierd, De Keietoeters zetten dan menige middag en avond op z'n kop. Meer hierover kunt u lezen op de Keiebijterspagina's.

Voor boekingen mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.