Kom bij de dansmariekes!

De dansmariekes van de Keiebijters bestaan uit twee dansgardes. De mini-dansgarde in de leeftijd van 7 tot 12 jaar en de maxi-dansgarde in de leeftijd van 13 tot 18 jaar. Tijdens het carnavals seizoen doen zij mee aan diverse dansmarieke toernooien en festivals en dat doen zij niet onverdienstelijk. Elke seizoen weten zij met hun optredens een flink aantal prijzen in de wacht te slepen. Tijdens de carnavals week treden de dansgardes op de diverse middagen en avonden op met hun gardedans en showdans. Tijdens officiele gebeurtenissen staan zij samen met Prins en Prinses en raad van Elf op het podium.

Trainen

Elk jaar word er getraind voor een nieuwe gardedans en een showdans, de trainingen zijn elke dinsdag avond (met uitzondering van de schoolvakantie) en er word getraind onder leiding van eigen team van trainsters en begeleiders.
de mini-dansgard trainen van 18:30-19:30
en de maxi-dansgarde trainen van 19:30-20:30

Kleding

De kleding voor zowel de gardedans als de showdans wordt verzorgd door de vereniging, de dansmarieke betaald daar elk jaar een kleding vergoeding voor.

Kom ook dansen

Elk jaar is de dansgarde na het seizoen op zoek naar nieuwe dansers die het team kunnen versterken. Ben je dol op dansen, heb jij gevoel voor ritme en ben je tussen de 7 en 16 jaar meld je dan aan of kom kijken/meetrainen op adres Zeereep 3A. Wil jij meer informatie of jezelf opgeven, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Begeleiding en training

dm leiding 2019

van links naar rechts:

  • Janneke Went (Begeleiding)
  • Daphne Verdegaal (Trainster mini-dansgarde)
  • Desiree Beelen (Trainster maxi-dansgarde)
  • Suzanne van Eeden (Begeleiding)
  • Lisa van Gijlswijk (Begeleiding) (niet op de foto)

Foto: Studio Royale (Steven Bemelman)