Nog dagen tot 11-11

keiebijters nieuws header

Bezoek sponsoren

Om elk jaar weer dat geweldige carnavalsfeest te kunnen organiseren voor mensen met een beperking zijn wij als vereniging heel erg afhankelijk van onze sponsoren. Gelukkig zijn er een groot aantal die ons een warm hart toe dragen en ons ondersteunen op veel verschillende manieren. Als vereniging zijn wij enorm trots dat wij zoveel sponsors hebben en wij zijn alle sponsoren enorm dankbaar.

Afgelopen zaterdag8 februari togen Prins Nounours en zijn Prinses Curiosa door het Kokkerhoutse om enkele sponsoren te bezoeken. Omdat er een stormwaarschuwing voor de middag was uitgegeven werd er vroeg op de dag verzameld en vertrokken de hoogheden samen met adjudant Popov naar Bloemenhoek Het Uitzicht. Uit handen van Gerard Rijnsburger ontving Prinses Curiosa een prachtig boekt met roze rozen en na samen op de foto te zijn gegaan vertrokken zij weer richting het Durrep. Met veel pijn en moeite was er nog een plekkie te bemachtigen op het landbouwplein waar de limousine van de hoogheden achter gelaten kon worden en zij gezamenlijk de winkelstraat konden gaan verkennen.

Zo liep het gezelschap even binnen bij Kapsalon Voluum om samen met de eigenaresse voor de deur op de foto te gaan, daarna moest er uiteraard ook even gekeken worden bij Richard Vink die met zijn winkel Vink Multimedia al helemaal gewend is aan zijn nieuwe locatie, na even te kijken hoe de kaartverkoop van de Keiebijters loopt moest ook Richard even met het Prinsenpaar op de foto.

De weg werd vervolgt en de volgende deur waar zij binnenstapte was bij de echte warme Bakker van Eeden, terwijl menig klant alles van een afstandje bekeken gingen de bakkers samen met Prins en Prinses op de foto waarna er weer snel doorgewerkt moest worden. Het hele gezelschap stapte daarna aan de overkant binnen bij Suzanne’s Feestshop en vergaapte zich aan alle nieuwe spullen die zij binnen had gekregen en ook hier werd uiteraard even geïnformeerd naar de kaartverkoop. Samen met de eigenaresse Suzanne van Gelderen werd er snel nog een foto gemaakt en ging het hele gezelschap snel door naar de volgende.

Bij Kaasspecialist Joh. Warmerdam werd ook halt gehouden om samen met het personeel op de foto te gaan, nadat er nog even bedankt werd voor het sponsoren werd de weg vervolgt naar de echte keurslager Koot in de Zeestraat die ondanks zijn volle winkel toch even tijd zag om met Prins en Prinses op de foto te gaan. Op de terugweg naar de limousine wilde Prinses Curiosa nog even langs de kleding reparatie winkel Narin om de eigenaar te bedanken omdat hij haar zo goed had geholpen.

In de tussentijd dat Prins en Prinses de sponsoren aan het bezoeken waren werd er door de andere leden van de vereniging hard gewerkt in de nieuwe feestlocatie op de Ambachtsweg, daarom verraste de Prins en Prinses de leden met een bezoekje en hadden speciaal voor bij de koffie een paar pakken koek meegenomen. Ondertussen keken zij hun ogen uit en probeerde zonder dat mensen het in de gaten hadden het podium uit. Erg veel tijd hadden zij niet want de Prinses had nog een oud telefoontoestel wat zij graag wilde doneren aan een goed doel die er een wonderfoon van maakt. Laat nu net een van de sponsors van de Keiebijters ook degene zijn die deze oude telefoontoestellen verzameld voor dit doel, dus het hele gezelschap ging weer terug naar de Zeestraat om daar bij Café van der Geest het oude telefoontoestel te overhandigen en hem te bedanken voor zijn sponsoring. Als laatste die middag werd er nog even een chocomelk gedronken bij de Hoogies en werd daarna het huis van Prins en Prinsen nog even versierd.

SPONSORS bedankt! 

Keiebijters Sponsor CulBol
CV De Keiebijters Noordwijkerhout sponsor: Constructiebedrijf Beugelsdijk
Keiebijters Sponsor JUB Holland
Keiebijters Sponsor Sanders
Keiebijters Sponsor Huub
Keiebijters Sponsor Eetcafé De Twee Wilgen
Keiebijters Sponsor DSR Food
Keiebijters Sponsor Arriva
Keiebijters Sponsor Bolle Beer
Keiebijters Sponsor Camping SY
Keiebijters Sponsor Coverplan
Keiebijters Sponsor Cremer
Keiebijters Sponsor Flexteam
Keiebijters Sponsor Geest en Drost
Keiebijters Sponsor Hoogies
Keiebijters Sponsor Kim's Haarstudio
Keiebijters Sponsor Gerrit Heen en Weer
Keiebijters Sponsor Fam. Bakker
Keiebijters Sponsor Mastermate
Keiebijters Sponsor Op Dorp
Keiebijters Sponsor Ouddeken
Keiebijters Sponsor Sven vd Reep
Keiebijters Sponsor Studio Royale
Keiebijters Sponsor Schelde Bier
Keiebijters Sponsor Feestshop
Keiebijters Sponsor Terpstra optiek
Keiebijters Sponsor Uitzicht
Keiebijters Sponsor Verschoor
Keiebijters Sponsor Vink
Keiebijters Sponsor Ronddruk
Keiebijters Sponsor Arthur
Keiebijters Sponsor Bergerac
Keiebijters Sponsor BON
Keiebijters Sponsor FHS
Keiebijters Sponsor HEMA
Keijebeiters Sponsor Herruer
Keiebijters Sponsor Broekhof
Keiebijters Sponsor Heemskerk
Keiebijters Sponsor Van Noort
Keiebijters Sponsor Janssen elektro
Keiebijters Sponsor Schilder
Keiebijters Sponsor Voluum
Keiebijters Sponsor Koot
Keiebijters Sponsor KvdS
Keiebijters Sponsor Meeuwenoord
Keiebijters Sponsor Rentabike
Keiebijters Sponsor Bakkerij
Keiebijters sponsor Jarcon
Keiebijters Sponsor Looijestijn
Keiebijters Sponsor montabo
Keiebijters Sponsor Multimeubel
Keiebijters Sponsor Nobelhout
Keiebijters Sponsor Noordermeer
Keiebijters Sponsor Timmers
Keiebijters Sponsor Salman
Keiebijters Sponsor Sporto
Keiebijters Sponsor RolletjesFHS
Keiebijters Sponsor Stef
Keiebijters Sponsor TripleT
Keiebijters Sponsor Timmers
Keiebijters Sponsor TER
Keiebijters Sponsor Kampen
Keiebijters Sponsor BULB
Keiebijters Sponsor Warmerdam
Keiebijters Sponsor Hooij
Keiebijters Sponsor Van Noort
Keiebijters Sponsor Koning
Keiebijters Sponsor Groot
Keiebijters Sponsor Hachmang
Keiebijters Sponsor Meyvogel